algemene verkoopsvoorwaarden

De verkoper is de OH JOLIE BV naar Belgisch recht Altenastraat 54 te 2550 KONTICH met BTW nummer BE0750550960.

1. Overeenkomst
De koopovereenkomst komt tot stand na aanvaarding van de bestelling door de OH JOLIE BV. Indien OH JOLIE BV de bestelling niet kan uitvoeren, laat OH JOLIE BV dit zo snel mogelijk weten. De besteller kan echter geen aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding.

2. Eigendomsvoorbehoud
Zolang de koper de totale prijs van de bestelde producten niet heeft betaald, blijven deze eigendom van OH JOLIE BV.

3. Leveringstermijn
De leveringstermijn van de bestelde producten is: 48 uren voor Belgie; 72 uren in de rest van EU. OH JOLIE BV is niet verantwoordelijk voor de vertraging van de levering door onze externe partners.

4. Prijzen
De aanbiedingen en de prijzen zijn geldig periode vermeld in onze catalogus of website. De prijzen zijn inclusief BTW en worden opgegeven onder voorbehoud van evidente typografische vergissingen.

5. Betalingsmogelijkheden
OH JOLIE BV aanvaardt de volgende kredietkaarten: Visa, Mastercard en Eurocard.

6. Verzakingsrecht
De Belgische Wet op de Handelspraktijken en de voorlichting en de bescherming van de consument van 14 juli 1991, laat de consument toe binnen de 7 werkdagen na levering van het product aan de verkoper mee te delen van hij van zijn aankoop afziet. De producten kunnen binnen deze termijn worden teruggezonden. Ingeval de consument van dit verzakingsrecht gebruik maakt, betaalt OH JOLIE BV de eventueel reeds betaalde prijs terug binnen de 10 dagen. De koper zal echter zelf de verzendingskosten betalen om het product terug te sturen.
De consument kan de producten die niet overeenkomstig zijn bestelling werden geleverd of die beschadigd worden geleverd binnen een termijn van 7 werkdagen aan OH JOLIE BV terugsturen. In dit geval zal de OH JOLIE BV de verzendingskosten, alsook de eventueel reeds betaalde prijs, binnen de 10 dagen terugbetalen.

7. Verzendingskosten
Voor meer inlichtingen, klik hier.

8. Adres
Klachten betreffend de bestelde producten kunnen worden gericht aan: OH JOLIE BV Ook producten die worden teruggestuurd op grond van artikel 6 of 7 van deze voorwaarden, kunnen naar dit adres worden gestuurd, Altenastraat 54 te 2550 KONTICH.

9. Toepasselijk recht en bevoegde rechtbank
Het Belgische recht is van toepassing op de koopovereenkomst. Enkel de rechtbanken van Antwerpen zijn bevoegd om te oordelen over geschillen die zouden voorkomen uit deze koopovereenkomst.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Hit Enter to search or Esc key to close
Nieuwsbrief